Регион

Непълнолетни се гърмят с газов пистолет при игра

Мястото на инцидента17-годишен младеж от Димитровград е бил прострелян в устата с газов пистолет. Сигналът е подаден малко преди 9 часа тази сутрин в полицията от Спешния център, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР в Хасково.

Димитровградчанинът е бил прострелян от 15-годишно момче от Чирпан. Двамата обяснили, че си играли с газовия пистолет, когато станал инцидентът. 15-годишният тинейджър намерил оръжието в уличната канализация в родния си град. Пистолетът е марка „Гризли“, 9 мм. Той е иззет от полицаите.

Пострадалото момче е настанено в пловдивската лицево- челюстна хирургия без опасност за живота.

КольоСпоред съседи и роднини на пострадалото момче от ромския квартал „Изгрев“ инцидентът не е случаен. Според тях 15-годишният стрелец натиснал спусъка умишлено. Той пристигнал в махалата преди няколко месеца със семейството си от Чирпан. Сега съседите искат те отново да се върнат там, за да не смущават живота им.

15-годишният Кольо Симеонов, който е бил заедно с простреляния Ицо и стрелеца Гошо снощи, разказа, че си устроили купон. Гошо си тръгнал, а двамата с Ицо легнали да спят. Към 8 сутринта Гошо дошъл и започнал на чука по прозореца. След като му отворил Ицо бил прострелян.

Още от разказите на очевидците и какво мислят хората в махалата, вижте във видео репортажа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button