Регион

Трима загинаха при инцидент с мотокултиватор на пътя – ОБНОВЕНА

Жестока катастрофа е станала снощи на пътя край симеоновградското село Пясъчево, съобщиха за Haskovo.info от МВР.

38-годишен симеоновградчанин с Фолксваген е застиганал и блъснал мотокултиватор с ремарке, в което са пътували мъж на 59 г., жена на 51 г. и внуците им на 13 и 6 г. Мъжът, който е управлявал мотокултиватора е загинал на място. Жената и 6-годишното дете са били с тежки травми и са починали в болница. 13-годишният е с натъртвания, без опасност за живота и е освободен за домашно лечение. Водачът не е употребил алкохол или наркотици. Той е задържан.

Заради тежката катастрофа пътят за Гълъбово е бил затворен за няколко часа снощи.

Катастрофа

Семейството често е употребявало мотокултиватора, за да се придвижва, разказаха пред Haskovo.info роднини. Обикновено те ходили до Гълъбово, защото в Пясъчево няма магазин. Така било и снощи.

Катастрофа

След удара фрезата е влачена десетки метри. Няма спирачен път преди самия сблъсък. Роднините обясниха, че обикновено семейството се е движило със светлини на пътя, но това тепърва ще бъде изяснявано от разследващите. По принцип това превозно средство има право да се движи по пътното платно, допълниха от Пътна полиция.

Катастрофа

Бащата на децата е в Германия и се очаква да се прибере.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кирчо
Кирчо
28.07.2021 1:59 1:59

що не си кажат къде са ходили с фрезата , ами веднага оправданието им е , че нямало магазин в Пясачево , след като са ходили с целия си акъл с фрезата и две малки деца да орът градината на племенницата си Живка която си купила къща в Гълъбово 🤦‍♀️ после обвиняват само шофьора , че бил виновен ! 😡 Жалко мн жалйо 😞 Да почиват в мир 😞😞

Back to top button