Хасково

Директорът на хасковската полиция с награда от министъра заради акцията срещу търговията с гласове

Почетен знак на МВР – III степен получи директорът на ОДМВР – Хасково старши комисар Венцислав Кирчев от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Той награди общо петима директори на областни дирекции – Варна, Враца, Кърджали, Пловдив и Хасково.

Отличията са във връзка с проявения професионализъм при изпълнението на задачите на МВР, свързани с проведената мащабна полицейска операция преди парламентарните избори срещу търговията с гласове, съобщават от МВР. „Виждаме нашите усилия за провеждането на честни и прозрачни избори и за намаляване до минимум на криминалния вот. Считам, че трябва да имаме самочувствието за вложения от МВР принос в това да намалим този вот и в най-голяма степен българските избиратели да дадат своя глас за партиите и коалициите, които смятат, че ще решат техните проблеми“, заяви министър Бойко Рашков.

Награда

Той благодари на полицейските началници за осъщественото ръководство на служителите по места и за извършените комплекс от дейности, свързани със събирането, обработването и проверките на получени сигнали, профилактика на лица от криминалния контингент, занимаващи се с търговия на гласове.

Награда

9 коментара

 1. Дамаджан бей се вихри. Комунистически утрепки. По един тиквн медал за всички. Вижте колко народ се изтрепа по пътищата. Къде е контрола бе боклуци долни. Само Гешев му е в акъла на тоя алкохолик

 2. Браво Венци! Дано останеш постоянно на този пост, защото един човек от 2013г насам направи тази дирекция пълна пародия : Премахна стола за хранене, вилата на „Кенана“ която е собственост на мвр я забрани за ползване и т. н.

  1. Някой, ти май само за ядене и мохабети си в МВР а?
   Стол нямало, вила на Кенана, където да пукаш пак нямало.
   Плазмодий си явно

   1. До Аз: От колеги не се обиждам/ плазмодий – ако въобще знаеш какво означава това /. Явно си фен на А1 и много те боли че това се случва в момента. Мен ме боли к.. а, аз съм на пенсия и заплата и много добре ми идват около 3000лв на месец 😄😄

    1. Плазмодий ще – хрантутник на заплата и пенсия. Копнеещ за евтин МВР стол и вила на Кенана да кърка и плюска. А1 Б2 все тая иначе.

     1. „АЗ“ или там както те наричат! Не си мъчи ъкъла – ако имаш достатъчно! Ходи да лъскаш някъде за да се успокоиш, естествено ако имаш материал.

    2. Пише се АКЪЛ, а не Ъкъл.
     Но ти откъде да знаеш като го нямаш.
     Ходи плюскаш в стола на МВР-то. Нали затова се бориш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button