Спорт

Сестри Стоеви завършиха с победа в Токио

Габриела и Стефани Стоеви завършиха с победа участието си в олимпийския турнир по бадминтон на двойки в Токио.

Сестрите се наложиха в двубой от група D над осмите в света Жонколпан Кититаракул и Равинда Прайонджай от Тайланд с 21:11, 16:21, 20:17 и заеха третото място, както и на Игрите в Рио де Жанейро през 2016 година, съобщават от БНР.

Двукратните европейски шампионки Стоеви започнаха агресивно двубоя на честта и на паузата в първия гейм резултатът беше 11:6 точки в тяхна полза. Дванадесетите в световната ранглиста продължиха да доминират и стигнаха до 20:10 и реализираха втория геймпойнт след смаш на Габриела Стоева.

Във втората част тайландките започнаха по-концентрирано и поведоха с 3:0. Хасковлийките изравниха за 5:5, но паузата дойде при 9:11. Азиатките увеличиха преднината си и изравниха геймовете.

В решителната част резултатът се движеше точка за точка. В края му сестри Стоеви стигнаха до 20:17 и реализираха първия си мачпойнт след перо в аут на Кититаракул.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button