Външни публикации

Мъжки дрехи за впечатляваща визия от AVIV

Мъжките дрехи и тяхната правилна комбинация са видимият начин за себеизразяване, те са демонстрация на индивидуалността и стила на живот. Създавайки своята мъжка мода ти разкриваш, както себе си, така и личното си светоусещане, което може да представиш в обществото. Дрехите имат своята естетическа и социална роля, затова е важно как ги подбираш. Панталонът е класическата и основна дреха, която обаче не винаги определя какъв ще е стилът и линията на цялостния тоалет.

Сега ще се спрем на мъжките тениски, ризи, блузи, пуловери и якета, с които се комбинира, за да се постигне желаната впечатляваща визия.

Комфортът, кройката и качеството са от основно значение за личното ти самочувствие и излъчване. Съвременните тенденции отстояват свободата на мъжа да експериментира с вида си и да има много лица, които да споделя откровено.

Когато съставяш сезонните си колекции неминуемо се започва с тениските. Мъжките тениски, тази стилова необятност от възможности. Последните години категорично навлезе тенденция на мъжките тениски с щампи, които освен лятото, можеш да комбинираш и със сако в спортно елегантно съчетание през пролетта. Ярките цветове навлязоха с грандиозна сила и в мъжката мода. Дързостта да се отличаваш е красивата част от ежедневието, с което се сблъскваш.

Мъжки тенискиВсеки джентълмен задължително притежава мъжки тениски с яка, както и поло тениски за специални случаи. Може да разгледаш богатия асортимент на www.aviv.bg. Избери моделът, който е най близък до чувството ти за комфорт и естетика, независимо дали е с V-образно деколте или обло, виж коя тениска с щампа, може да избереш за слоган на успешния ти или щур ден.

Продължаваме с любимите мъжки ризи, които не остават незабелязани от никоя дама. Ризата е егото на мъжа, нейния десен, кройка и материя подсказват за настроението, вкуса и волята му да общува с заобикалящия го свят.

Мъжки ризиМъжката риза е дрехата, която силно подчертава характера на собственика си. За да си елегантен, модерен и стилен, съобразено с всеки повод, на който гордо ще дефилираш, е хубаво да се спреш на риза, която успешно да съчетаеш. Тя е тази, която контрастира на костюма или панталона, и придава търсения акцент.  Официалните мъжки ризи са неустоимо изкушение за мъжа, носещ костюм в работния си ден, но и за жените, които го гледат. Материята, дизайна на яката, класическото вертикално закопчаване и еднотоновата основа са определящи в избора.

Мъжката риза с къс ръкав е елегантната версия на тениската, подходяща както за делничните срещи, така и за някой по-специален повод. Нейните шарки са определящи за стила, който искаш да доминира в облеклото ти. Подбирай ги така, че да пасват на структурата на тялото, както и цветово удачно да си отиват с тена на кожата. Дънковата риза е класиката, която никога не излиза от мода, тя е комбинативна и практична. На нея може да разчиташ винаги, че ще изглеждаш неглиже и стилен едновременно. Спортните мъжки ризи с качулка са новия хит в мъжкото облекло, комфорта и ексцентричността на кройката ги превръща в любима дреха.

Ние от AVIV мъжки дрехи, можем да ти предложим богата галерия от евтини мъжки ризи, които впечатляват с качество и дизайн, и съответно няма да натежат на бюджета ти определен за дрехи.

Мъжките блузи с дълъг ръкав надскочиха отдавна стереотипите в мъжката мода, сега те са по-цветни от своите предходници, създават настроение и воля за независимост. С копчета, големи щампи, качулки или асиметрична кройка, блузата е еклектичната дреха, която разбива клишето за скука в ежедневието. Напротив, допринася възможност да си забележим и без неутралното излъчване – „като всички“. През какъвто и период на личния си моден стил да преминеш, блузите задължително присъстват. Мъжкото поло е елегантният избор на джентълмените и моментално привлича вниманието на жените, както всеки добре обличащ се мъж знае, винаги отвън и никога загащено в панталона.

Как избирате зимните пуловери? Цвят, плетка, кройка, състав – са само елементите, по които може да се разбере, че тази дреха е твоята. Пуловерът има мисията да е достатъчно уникален и готин, да придава автоматична завършеност на тоалета и да комуникира ясно с другите, кой е човекът, който го носи. Дали е шегаджия, особняк или воин под прикритие.

Не на последно място в изграждането на забележителна визия са зимните якета, в студения сезон, с тях си разпознаваем отдалеч, джобовете са най-добрите приятели на мъжете, щом става въпрос за връхна дреха. Те са един от факторите, по които много от якетата са предпочитани. Пълнежа и кройката са критериите дали това яке принадлежи на твоята зимна модна линия. Силуетът, който оформя мъжкото яке са визитната ти картичка при всяка среща.

Пресъздавай с лекота личната ти мъжка мода пазарувайки, сега с един клик разгледаш мъжките дрехи онлайн, конкретно, бързо и доволно можеш да избереш няколко актуални сета, които да ти гарантират, че си trendy и верен на себе си.

Бъди моден експерт като се довериш на www.aviv.bg и се забавлявай докато пазаруваш, изобилието с възможности от дрехи за мъже е гаранция за удоволствие!

Back to top button