Регион

83 заповеди за събаряне на постройки в Ставри Димитрово

Служителите на ДНСК цяла седмица мериха имотите в Ставри Димитрово, снимки Георги Даскалов119 констативни протокола са съставили служителите на ДНСК след проверката в така нареченото митничарско селище на брега на язовир Ивайловград. От тях 83 са за премахване на незаконни постройки, а 36 – за забрана за ползване.

Заповедите са поставени на оградите на имотите и са адресирани до неизвестни нарушители. Те могат да бъдат обжалвани в 14-дневен срок, уточниха за Haskovo.info от Областна администрация Хасково.

Междувременно продължава комплексната проверка, разпоредена от губернатора Румен Данев. Резултатите от нея ще станат ясни най-късно до края на тази седмица. Проверката е разширена и в нея освен имотите в бившето село Ставри Димитрово влизат и новите вили в района на Малки Воден и Бориславци, уточниха от администрацията.

 Митничарското селище  Новите вили

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
marin marinov
marin marinov
18.10.2010 13:56 13:56

sled tova da prodaljat kam KAMILSKI DOL,POKROVAN,CIMBALA!

хах
хах
19.10.2010 11:22 11:22

и после какво? от митничарите при депутатите иминистрите! Защо не ги направят дом за сираци? Така директно ще отидат при народа!?

Back to top button