Хасково

Кметът оттегли годишния счетоводен отчет на Тролейбусен транспорт

Като вносител кметът Станислав Дечев оттегли годишния счетоводен отчет на Тролейбусен транспорт от докладната с останалите общински търговски дружества за днешната сесия на общинския съвет в Хасково.

Причината е, че общински съветници посочиха, че отчетът е пълен с грешки и поискаха той да бъде поправен и внесен за разглеждане на следва сесия на общинския съвет. Към края на миналата година Тролейбусен транспорт е на печалба в размер на 15 000 лв.

Забележки имаше към отчетите и на други търговски дружества, но всички бяха приети с предложението на постоянните комисии техните управители да не бъдат освобождавани от отговорност.

Специализираната болница за активно лeчение по онкология е на счетоводна загуба от 49 000 лв., Обредният дом е на печалба от 6 234 лв., ДКЦ I е на печалба в размер на 92 373 лв., Специализираната болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания е на печалба в размер на 70 861 лв., Центърът за психично здраве е на печалба в размер на 6 058 лв.

5 коментара

  1. Келнера на бат Тенчо Сервитьора фалшифицира счетоводните отчети на общината.

  2. Защо онкото е на загуба?Плащат им за всеки диспансеризиран.Освен една ПКК нищо друго не правят,никакви изследвания.Пациентите си плащат всички необходими изследвания на частно в Пловдив и София.Къде са парите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button