Спорт

Медали на килограм за хасковски каратисти

АидаНет Вадо-рю

АидаНет Вадо-рю

С пълно превъзходство на хасковските състезатели премина тазгодишното издание на Националната купа по карате за деца и юноши младша възраст. Надпреварата се проведе през уикенда в областния град с участието на над 220 състезатели от 25 клуба.  

Носител на купа „Хасково“ и комплексен първенец по медали стана местният клуб „АидаНет Вадо-рю“. Неговите възпитаници спечелиха общо 10 отличия: 5 златни, 2 сребърни и 3 бронзови. 

Шампионка на ката и кумите при 50-килограмовите стана Силвия Вангелова. Заедно със съотборничките си Теодора Павлова и Ваня Ривова тя грабна златото и в отборната надпревара на ката при момичетата.

Торнадо

Торнадо

Още двама състезатели на „АидаНет Вадо-рю“ стъпиха на най-високото стъпало – Васил Ривов бе без конкуренция на кумите при 40 килограмовите, а Теодора Павлова – на ката.

Отлично се представиха и конкурентите им от хасковския клуб „Торнадо“, които завоюваха 14 медала – 2 златни, 4 сребърни и 8 бронзови.

Щилян Пеев, Руси Тенев и Богдан Бонев станаха шампиони на „ката“ при юношите младша възраст. Със злато се окичи и Александър Христов, който триумфира на кумите в категория до 37 кг при 10-годишните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button