Регион

„Добро сърце“ събра над 400 пособия за социално слаби ученици

АкциятаНад 250 тетрадки, по 30 гланцови блокчета и скицници, над 30 комплекта фулмастри, моливи, водни боички и над 50 химикала – това е равносметката от акция „Добро сърце“, която се проведе в СОУ „Васил Лавски“ – Димитровград. Целта на инициативата бе да се помогне на социално слабите ученици от школото.

В акцията освен ученици се включиха и учители. Най-много пособия са донесли децата от ІV а и V а клас.  Поощрителна награда за дарение получи единадесетокласничката Полина Стоянова

„Такава акция се прави за първи път в училище. А събраните пособия избрахме да раздадем днес, тъй като 19 октомври е Ден на благотворителността„, разказа за Haskovo.info Полина. Тя допълни още, че дарението ще бъдат дадени на класните ръководители, които ще ги разпределят между децата. „Целта ни е да не поставяме в неудобно положение социално слабите ученици„, уточни единадесетокласничката. Тя допълни още, че акция „Добро сърце“ е част от проявите по повод 50-годишнината на гимназията, която ще бъде отбелязана през април с голям концерт.

Полина Стоянова

Полина Стоянова

Събраните пособия

Събраните пособия

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бензукан
бензукан
19.10.2010 13:09 13:09

Лелееееее ако снежа гарабед разбере тази игра пак ще има голям рекет

Valeto
Valeto
19.10.2010 16:34 16:34

Poli mila sigorna sam che ti imash prast vav cqlata kampaniq nqma drug s takova sarce kato tvoeto.Tezi deca sigorno sa mnogo dovolni i blagodarni edinstveno na teb!
Haskovo.info ne samo tolkova malko da e interviirate a napravete vsichku za da razberete kolko e cenen tozi chovek i kak nie e nenite priqteli se radvame za neq

Back to top button