Регион

КЗД се произнася за „перхидролените травестити“ до 2 седмици

Община ДимитровградВ срок от 14 дни Комисията за защита от дискриминация ще се произнесе по казуса Димитровград, съобщиха за Haskovo.info от комисията. От там допълниха, че на второто заседание, което се проведе днес са присъствали историкът проф. Пламен Цветков и режисьорката Лилия Абаджиева.

Haskovo.info припомня, че именно срещу нея и учения е жалбата, която община Димитровград подаде в комисията. По време на „живо“ предаване на 4 март по националната телевизия проф. Цветков бе един от хората, накърнили достойнството на града. Нападките прозвучаха в най-гледаното време, когато бе излъчен заключителният кръг от кампанията „Българските събития на XX-и век“.

Тогава димитровградчани бяха обявени за „сбъркани„, а самият град провъзгласен за „застинал във времето“ и „родина на новите идоли – перхидролени травестити„.

В жлъчните словоизлияния тогава се включи активно и режисьорката Лилия Абаджиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button