Хасково

Затруднено влизане в центъра на Хасково заради подмяната на водопровод, затвориха и „Стара планина“

Подмяната на водопровода в началото на булевард „Раковски“ започна тази сутрин и затрудни влизането на автомобили в центъра на Хасково.

Работата по водопровода ще се извършва от левия край на пътното платно, което е оградено. Колите ще се движат от дясно, обясниха от общината.

Ремонт

Днес беше затворен за движение участъкът на улица „Стара планина“ между пресечките с улиците „Кавала“ и „Брегалница“. Там през седмицата ще се извърши подмяна на водопровод. Движението се извършва през съседните улици.

Междувременно от ВиК съобщават за поредните села, които са останали без вода в жегите заради аварии. Заради проблем с напорен водопровод без вода са свиленградските села Момково, Димитровче, Райкова могила, Щит, Пашово, Михалич, Сладун. Очаква се аварията да бъде отстранена около 16 часа, след което е възможно помътняване на водата. Без вода заради авария е и тополовградското село Каменна река.

От община Димитровград съобщават, че заради прехвърлянето на водопровода по моста над река Марица към квартал „Марийно“ има проблеми с водата на Меричлери. От два дни помпите за доставяне на вода за Меричлери са с контролирано намален дебит, за да се осъществи прехвърлянето на водопровода. До края на деня водоподаването ще бъде възстановено в пълен капацитет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button