Регион

Понижиха началника на митница Свиленград в експерт

Стефан Марашев

Стефан Марашев

Досегашният началник на митница Свиленград Стефан Марашев е преназначен на експертна длъжност, съобщиха от агенция Митници. Понижението е в резултат на подадено заявление от Марашев след разговорите, които е провел с директора на агенцията Ваньо Танов. 

Междувременно разпоредената процедура по събиране на информация относно законосъобразността на притежавания от Марашев имот в района на яз. Ивайловград продължава. Очаква се да бъдат предоставени данни от НАП и останалите компетентни институции.

Haskovo.info припомня, че премиерът Бойко Борисов настоя за оставката на Марашев след като стана ясно, че той има имот в Ставри Димитрово. Вилата на Стефан Марашев е една от осемте законни там. Тя е построена през 90-те години и е вписана в декларациите му като държавен служител. В момента акт 16 за имота на Стефан Марашев е стопиран, тъй като издаването му съвпадна с проверките в района.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button