Регион

Намериха 132 опаковки анаболни стероиди в хладилни чанти на границата

132 опаковки анаболни стероиди са открили митничарите при две проверки на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Проверен е товарен автомобил с българска регистрация, който влизал в страната от Турция. Шофьорът представил редовни документи за превозваната за Западна Европа и Великобритания стока. Камионът е селектиран за щателна проверка, при която в кабината на влекача, сред личния багаж на шофьора, е открита хладилна чанта, пълна със 72 опаковки – писалки с инжекционен разтвор хормон на растежа.

Контрабандни медикаменти са открити и при проверка на лек автомобил с чужда регистрация, управляван от турски гражданин, който пътувал за Германия със семейството си. Митничарите намерили 60 опаковки с инжекции, укрити под хранителни продукти в хладилна чанта.

Откритите лекарствени препарати са с високи анаболни свойства, стимулират растежа и се използват в комбинация с други стероиди за по-добри спортни резултати.

Контрабандно пренасяните медикаменти са иззети. Съставени са актове за нарушение на Закона за митниците срещу водачите на превозните средства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Киро
Киро
04.08.2021 6:14 6:14

Хормона на растежа не е стероиден препарат!Няма нищо общо ,почетете малко преди да пишете!

Back to top button