Хасково

Таксиджия плаща за „паяк“ по банков път, нямал пари в кеш

Дамян Ангелов

Дамян Ангелов

Таксиметровият шофьор Дамян Ангелов плати по банков път, за да вземе колата си от паркинга на пл. „Спартак“. До прецедента се стигна след като „паяк“ вдигна колата на мъжа, а той се оказа без пари в джоба си.

Преди обяд днес Дамян Ангелов, който е хасковлия, но работи във Варна, спрял колата си между ОББ и Бизнесцентър ІІ. Влязъл в банката да обмени валута, защото му предстояло пътуване към Италия тази вечер, разказа за Haskovo.info таксиджията. След като си свършил работата обаче не могъл да намери колата си. Разбрал, че „паяк“ е вдигнал возилото и тръгнал към паркинга на пл. „Спартак“. Искал да плати с кредитната си карта, тъй като нямал пари в кеш, а и надвишил лимита си и нямало как да изтегли пари от банкомат. 

„За да може човекът да си плати и да не изпусне ферибота за Италия направихме изключение и му дадохме възможност да плати дължимата сума по банков път по сметката на общинското предприятие“, съобщи за Haskovo.info пресаташето на общината Бояна Тодорова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sgg
sgg
21.10.2010 16:36 16:36

Голяма новина

123456789
123456789
21.10.2010 21:12 21:12

то това не е новина,моята кола като я вдигнаха и когато отидох в общината да си платя,една много “мила“ служителка започна да ми се кара на среща,защо не съм отишла да си я платя по банков път

Back to top button