Хасково

ВиК авария наводни къщата на хасковско семейство

Къщата на Байрям РамаданИстински кошмар изживели снощи част от хората на хасковската улица „Клокотница“. Къщата на Байрям Рамадан е на 5 метра от спуканата тръба. Семейството се събудило около полунощ от бучене. Не знаехме какво става, изплашихме се, разказа днес възрастният човек.

Като влезли в кухнята си на приземния етаж хората установили, че е пълно с вода, която влизала през прозорците. Те се обадили на тел. 112 и на ВиК. Добре, че под мивката има дупка и водата изтичаше там, иначе всичко щеше да плува, разказа Байрям.

Под мивката има дупкаПроблемът е, че прозорците на стаята са на нивото на тротоара, където се е отичала извиращата от спуканата тръба вода. Тъй като тя била със силно налягане, си проправила лесно път през тях.

Haskovo.info припомня, че живеещите на ул. „Клокотница“, ул. „Георги Бенковски“ и ул. „Хан Аспарух“ са без вода от снощи. От ВиК съобщиха, че водоподаването ще бъде възстановено до края на работния ден.

 

Семейството се събудило около полунощ от шума на течащата в кухнята вода

Семейството се събудило около полунощ от шума на течащата в кухнята вода
 

Прозорците са на нивото на тротоара само на метри от аварията

Прозорците са на нивото на тротоара само на метри от аварията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
lf,ftr.fl
lf,ftr.fl
22.10.2010 15:35 15:35

Бай Айрян да благодари на аллах че не се еудавил

joro
joro
22.10.2010 20:32 20:32

Dobre, che se e sabudil inache shteshe da se udavi kato mishka!
Trqbva k*rban da dade,

asas
asas
09.11.2010 11:53 11:53

щеше дапукня

Back to top button