Любопитно

Търсят най-добрите снимки от ваканцията в конкурса „Аз обичам Хасково“

Община Хасково предизвиква творческия талант на всички ученици от 1 до 12 клас и обявява фотоконкурс на тема „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021.

Фотоконкурсът е за ученическа любителска фотография, посветена на Хасково и отразяваща най-вълнуващите летни спомени на най-младите жители и гости на Хасково и общината, допълват от кметството. Във фотоконкурса ще се допускат за участие до 3 фотографии от един ученик. Снимките трябва да са авторски. Те трябва да разкриват красотата на града и настроенията на децата през Ваканция 2021г.

За участие се приемат само файлове във формат JPEG. Препоръчителният размер за оптимална визуализация на изображението е 3000 px по дългата страна. Не се препоръчва участието с по-малки изображения. Допустими са обработка на снимката за яркост и контраст, изостряне на изображението, кропване на снимката. Не са допустими фотоколажи, снимки ретуширани дигитално и съдържащи надписи, графики, рамки или дати

Всички снимки трябва да бъдат придружени от текстов файл, който да съдържа: заглавие на снимката, трите имена на автора, училище, клуб, ръководител, клас и възраст, координати за връзка – точен адрес, телефонен номер и e-mail. Снимките трябва да бъдат изпратени на e-mail: photos@haskovo.bg до 24 часа на 31 август включително. Фотографии, изпратени на други електронни адреси или платформи няма да се приемат.

На 1 септември всички фотографии ще бъдат качени на фейсбук-страницата на община Хасково в албум Фотоконкурс „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021 и в профила на община Хасково в Инстаграм. Гласуването в социалните мрежи ще продължи до 24 часа на 12 септември. Снимките, събрали най-много харесвания в двете социални мрежи, ще получат специални награди. Професионално жури ще оцени всички фотографии и ще определи победителите в различните категории.

Община Хасково ще връчи следните награди:

  • Първа възрастова група – 1 – 4 клас
  • Втора възрастова група – 5 – 7 клас
  • Трета възрастова група – 8 – 12 клас
  • Награда за най-много реакции във Фейсбук
  • Награда за най-много реакции в Инстаграм
  • Голямата награда на журито
  • Наградата на Кмета на община Хасково

Всички награди във фотоконкурса ще бъдат връчени по повод Първия учебен ден – 15 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button