Регион

Блъснаха велосипедист в Радиево, кола се заби в мантинелите на магистралата

52-годишен велосипедист е блъснат от лек автомобил Опел с 51-годишен водач в димитровградското село Радиево, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 7 август сутринта на кръстовище в селото. Велосипедистът е със счупен крак.

23-годишна жена от Турция е с охлузни рани след катастрофа на автомагистрала „Марица“ вчера. 25-годишният шофьор на Ауди с немска регистрация се е движил в посока ГКПП „Капитан Андреево“, загубил е управлението и се е ударил в мантинелите.

31-годишен пиян шофьор от село Гледка е арестуван в Хасково. Той е проверен вчера сутринта, като лекият му автомобил е бил със следи от катастрофа. Мъжът обяснил, че е ударил каменна топка и стена, а дрегерът е отчел 1.61 промила алкохол. В Димитровград пък е задържан 32-годишен моторист с 1.84 промила алкохол и без книжка. В Свиленград е спрян неправоспособен 16-годишен с мотопед без регистрационна табела.

В Димитровград са хванати момче на 13 г. и 15-годишно момиче, които счупили 9 пътни знаци на учебна площадка в училищен двор.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button