Спорт

Двойка от Кърджали спечели турнира по плажен волейбол в Димитровград

Спас Байрев и Мишо Костадинов от Кърджали спечелиха турнира по плажен волейбол за мъже, който се проведе в Димитровград.

Надпреварата край басейна вече е традиционна в спортния календар на Димитровград, като се очаква в бъдеще Комисията по плажен волейбол към федерацията да я утвърди като част от Националната верига на България. Участие взеха 10 двойки от страната, като организаторите от клуб „Раковски“ бяха предвидили и награден фонд.

Волейбол

На финала кърджалийци надиграха след оспорван двубой Радостин Денков и Александър Кехайов от София с 2:1 гейма. Трети са Иван Бонджолов и Стефан Славков, също от София, съобщава bgvolleyball.com.

Председателят на комисията по плажен волейбол Милко Багдасаров награди призьорите в турнира. Той изказа благодарности на Велислав Станимиров, който освен като един от основните организатори, бе и главен съдия на турнира.

Волейбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button