Хасково

Хелоуин парти събира пари за Ирина Мишонова

ХелоуинЗа четвърти пореден път учениците от хасковската езикова гимназия ще празнуват Хелоуин. Тази година празникът на Вси светии се пада в неделя, затова тържеството на тийнейджърите ще бъде изместено на 4 ноември.

Както миналата година, така и тази, младите ентусиасти ще организират благотворителен базар на сцената на площад „Свобода“, където ще продават тиквени фенери, картини и фотоси. Събраните средства от инициативата в центъра и от приходите от билети ще бъдат дарени за лечението на Ирина Мишонова, съобщиха организаторите от ученическия съвет към школото.

След края на базара партито ще продължи във физкултурния салон на гимназията, който ще бъде превърнат в къща на ужасите. „Специални гости ще са семейство Адамс“, издадоха в аванс сценаристите на Хелоуин партито.

Освен ученици от гимназията, в благотворителната инициатива са се включили и представителите на „Европейската доброволческа служба“ от Германия, Франция, Белгия и Испания.

Haskovo.info е медиен партньор на събитието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button