Хасково

Четирима познайници на полицията возят дърва без документи

Дърва2,5 куб.м. сурови дърва за огрев са иззели полицейски служители, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера сутринта на кръстовището на булевардите „Съединение“ и „В. Левски“ автопатрул е извършил проверка на лек автомобил Фолксваген Пасат, шофиран от 35-годишен хасковлия. В колата заедно с него е бил и още един познайник на органите на реда – 21-годишен мъж от града.

Спрян е за проверка и следващ ги автомобил Форд Ескорт с водач 30-годишен хасковлия и 29-годишен пътник, също познати на полицаите с проявите си.

В багажниците на колите са открити дървата без разрешение за превоз и сеч. Автомобилите и дървата са иззети. От полицията уточниха, че след приключване на разследването леките коли вероятно ще бъдат върнати на собствениците им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button