Хасково

10 дръвчета за 10 години Младежки център

Засаждането10 дръвчета засадиха днес формациите към Младежки център- Хасково в парка до монумента „Света Богородица“. Това е поредната проява, с която отбелязваме 10-годишнината на Младежки център, каза заместник- директорът на общинското предприятие Даниела Захариева. 

Тази инициатива показва, че в Младежки център работят умни, работливи и креативни младежи с обществена позиция, които милеят за природата на своя град, допълни Захариева. От Младежки център си пожелаха дръвчетата да израстат зелени и силни, както и такова да бъде и бъдещето на Хасково. 

Кътът, където са 10-те секвои, носи името „Зелено бъдеще“. Секвоята е единственото иглолистно дърво, чиито листа окапват през зимата, обясниха от Младежки център. Всяка формация към общинското предприятие зася със старание своето дръвче, като децата поеха ангажимент и да се грижат за тях.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лебедев-Кумач и Римски Корсако
Лебедев-Кумач и Римски Корсако
25.10.2010 21:29 21:29

Ей бре много дръвчета посяли тия тарикате бе цели 10 как не са се притурили от работа Като я гледам тази директорка сигурно едно дърво не е посяла в живота си а младежите умни работливи креативни бря бря бря чак да ти се доплаче З а та кива обикновено казват–––хващат работа не хващат

Back to top button