Любопитно

БМЧК отбелязва Международния ден на младежта

По повод Международния ден на младежта доброволците на Българския младежки червен кръст – Хасково организират поредните си инициативи. Те се посвещават и на 100-годишнината на организацията.

Учреден през 1921г., БМЧК устоява на времето и е най-голямата младежка, неправителствена организация, която активно участва в обучението и възпитанието на деца и младежи до 29-годишна възраст, напомнят юбилярите.

Младите червенокръстци в Хасково утре ще проведат занимания с деца от местен учебен център. Малките ученици ще се запознаят с програмата „Хелфи“ – обучителен модул на тема първа помощ за деца, предназначен за възрастта до 4-ти клас. За тях ще има игри с балони и други весели приключения.

БМЧК – Харманли организира мини академия в Каварна, която ще продължи до 13 август. Партньор е СУ „Неофит Рилски“ в Харманли. Участниците ще обсъждат основните принципи на доброволчеството и ще получат знания и умения по оказване на първа долекарска помощ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button