Хасково

Опел се блъсна в автобус, пострадаха майка и син

Смачканата кола и шофьорът йВъзрастна жена и синът й пострадаха при катастрофа в късния следобяд в Хасково. Инцидентът е станал на метри преди кръговото кръстовище до комплекс „Веспрем“.

Според свидетели на инцидента автобус, спрял на спирката, се е включил в движението, а идващият от Димитровград лек автомобил Опел се е движел бързо, не успял да спре и се забил в автобуса.

В леката кола заедно с шофьора е пътувала неговата майка, която наскоро е претърпяла операция в Стара Загора. Жената и със счупени ребра и наранена устна, а синът й е с контузни рани по лицето.

По-късно оп полицията съобщиха, че малко по-рано на кръстовището на булевардите „Съединение“ и „Стефан Стамболов“ до автогарата в Хасково е станала друга катастрофа.

Водачът на лек автомобил Фолксваген Пасат не е спазил дистанция и ударил спиращ Фолксваген, който от своя страна се блъснал в спряло пред него неизвестно МПС.

От удара жената е със сътресение на мозъка и временна загуба на съзнание.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
камелия херцогиня на корнуел
камелия херцогиня на корнуел
25.10.2010 20:56 20:56

Опелът се движел бързо ,Ами че още при влизане в града до О М В скороста е 40 км,Карал бил бързо Ха сега да кара,Като го острижат сега в болницатаи обръснат в някой сервис ще се замисли за значението на пътните знаци,Стига с тия газърлъци и пичлигарски истории по пътищата,

SomeOne
SomeOne
25.10.2010 21:41 21:41

Ти имаш ли книжка мадам ?…..Знаеш ли защо са се движели бързо ?… Не говорете без да сте били там 🙂

do SomeOne
do SomeOne
25.10.2010 22:12 22:12

Какво означава“Знаеш ли защо са
се движели бързо ?… Не говорете без да сте
били там 🙂 „Това линейка ли е или патрулка.Ми представи си се движи там с 120 и пресича някой и го удари и това оправдание ли е че той бързал за нещо.Те всички бързат.В случая има само ударени ламарини представи си че беше отнел нечии живот.Права е камелия трябва да няма корумпирани полицаи яки глоби и ще се научат.Българите само това ни оправя

infeymans
infeymans
25.10.2010 22:14 22:14

em kak da znae madamata,ne znaeteli 4e NEGAR SKIYO I JENA SHOFYOR NE STAVA

fth
fth
26.10.2010 8:15 8:15

Знаците са за спазване, а не за украшение.
А автобусния шофьор даването на мигач не му дава предимство. В България почти никой не спазва правилата!

zlo
zlo
27.10.2010 15:27 15:27

Голям спор сте дръпнали,но вече е ясно ,че автобуса е виновен за пореден път,и опела се е движел 50 км.
жалко е за пострадалите,а безочието на шофьорите на автобуси и този път доказва,колко са безотговорни,ето затова ме е страх мен лично да пускам децата си на прословути екск*рзии.

камелия херцогинята
камелия херцогинята
28.10.2010 21:14 21:14

момчета изчетох ви дивотиите Бива ви да се перчите в колите но,,,,,, Направете си изводи в гореупоменатия случай,Според правилника ,,,испреварването е за сметка на испреварващия и второто,,дистанцията между движещите се МПС трябва да са такива че да осигурява БЕЗОПАСНО движение А ако проблема е в това че майката е била болна или са бързали да си зареждат магазина можели са да използват МиГ-29 тогава нямаше да е целия този спор

Back to top button