Регион

Стамболово – в европейска мрежа за учене през целия живот

СтамболовоСеминар запозна учители и ученици в община Стамболово със съществуващите в интернет инструменти за дистанционно учене. Проявата е част от проекта SoRuraLL – Селски социални мрежи за учене през целия живот, ко-финансиран от Европейския съюз. В Стамболово той се реализира от Съюза за възстановяване и развитие, съобщи председателят на неправителствената организация д-р Иванка Душкова.

Партньори са Изследователският академичен институт по компютърни технологии в  Патрас, Гърция, Фондацията за прогрес и развитие в Краков в Полша, Университетът на Барселона в Испания и други институции в Германия и Белгия.

Целта на проекта е да изследва потенциала за засилено обучение през целия живот, предлаган от платформите  за социални мрежи, да свърже жителите на селски райони с публични, образователни и информационни услуги. В Стамболово вече е създадена виртуална платформа, която предлага различни възможности за учене и общуване. Електронното съдържание на портала се създава от самите потребители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button