Любопитно

„Хасково Рок“ с награда за достъп на младите хора до култура – ВИДЕО

Тази вечер ще бъде представена видео презентация за "Хасково Рок"

Община Хасково е удостоена с наградата ПроКултура‘2020-2021 в категория „Фестивал“ за принос в разширяването на достъпа на младите хора до култура, съобщават от кметството. Призът е за фестивала „Хасково Рок“.

Националните награди ПроКултура‘2020-2021 се обявяват в рамките на VIII Национална конференция „Достъп на младите хора до култура: Нови предизвикателства“, която се организира от Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК) и Граждански институт.

Заместник-кметът Мария Вълчева и един от вдъхновителите и двигателите на „Хасково рок“ Боян Гегов- вокалист на ХАНГАР 42 ще получат приза тази вечер във Варна. Наградите се връчват по случай обявения от ООН Международен ден на младежта като част от Национална конференция за достъпа на младите хора до култура.

По време на конференцията община Хасково и ХАНГАР 42 ще презентират „Хасково рок“ и неговата основна мисия – да приобщи младите хора, да помогне на талантливите деца и младежи от Хасково и да докаже, че доброто партньорство между община Хасково, ХАНГАР 42 и МКБППМН може да сбъдва мечти, заявяват от пресслужбата на Община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button