Хасково

ВМРО-НИЕ: Ще излезем със собствен кандидат за кмет?

ВМРО - НИЕНа кметските избори догодина ВМРО-НИЕ ще има собствен кандидат за кмет, съобщи днес местният лиден Николай Кючюков. До това решение воеводите са стигнали на Координационния съвет на партията, който се е провел на 23 октомври.

„Вече водим разговори с няколко души да се кандидатират за кмет„, обяви Кючуков. Той допълни обаче че летвата за това място е вдигната много нависоко от настоящия градоначалник Георги Иванов. Затова ако ВМРО – НИЕ не успее да издигне подходящата личност на изборите ще бъде подкрепен независим кандидат за кмет, заяви местният лидер на воеводите.

Ако се стигне до коалиране участието на ВМРО-НИЕ ще бъде равноправно. Николай Кючуков припомни за идеята на местната организация за създаване на Патриотичен блок около партията. Вече са водени разговори с няколко партии. 

На Координационния съвет е взето решение и на предстоящите президентски избори ВМРО-НИЕ да се яви самостоятелно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button