Хасково

ВиК отпушва канализация в района на наводнените сгради по „Кърджалийска“

Запушена канализация може да е причинила наводняването на сградите от едната страна на бул. „Освобождение“ в Хасково. Както Haskovo.info писа, проблемът се е появил тази сутрин, когато мазетата на няколко постройки са започнали да се пълнят с вода, която стигна повече от метър дълбочина.

След като цял ден с помощта на Пожарната водата от мазетата беше изпомпвана, тази вечер от ВиК са започнали отпушване на канализацията по булеварда. Възможно е при дъжда снощи ако шахтите са били пълни с отпадъци да се е получило запушване, коментираха пред Haskovo.info от водното дружество.

ВиК

След отпушването на канализацията ще се проследи дали проблемът ще се реши или ще се наложи допълнително да се работи. Възможно е да има скрита авария по водопровод и ако се установи такава, утре предстои да се копае, за да се отстрани, допълниха от ВиК.

ВиК

ВиК-авария напълни мазета в Хасково, пожарната отводнява

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button