Хасково

Шестима пострадали при катастрофи през уикенда, полицията издирва БМВ, ударило кола

Шестима души са пострадали при серия от пътни инциденти през почивните дни в Хасковска област. Общо пет са катастрофите с ранени за последните 3 дни, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Полицията издирва шофьор на БМВ, който е предизвикал катастрофа и е избягал от местопроизшествието. Катастрофата е станала на булеварда между Хасково и „Болярово“. БМВ-то е застигнало и ударило отзад лек автомобил Киа, а след това шофьорът му е избягал в посока Хасково. Водачката на Киата е с контузия на главата и врата.

Както Haskovo.info писа, при катастрофа на кръстовище в Димитровград пострадаха двама души. 59-годишният шофьор на едната кола е с натъртване на гръдния кош, а пътничка на 22 години е с порезни рани и охлузвания. Инцидентът е станал когато шофьорът на Опел е завивал на ляво и се е ударил в идващото срещу него по път с предимство БМВ, уточняват от полицията.

22-годишната шофьорка на Поршето от инцидента на бул. „Освобождение“ е с фрактура на ръката. катастрофата стана на кръстовището с бул. „Илинден“, след като Мазда е отнела предимството на Поршето.

Пострадал има и при инцидента на магистрала „Марица“ в събота сутринта. Тогава 28-годишна шофьорка от Австрия се блъсна в товарен автомобил. След удара тя е със счупени пръсти на едната ръка.
60-годишен е пострадал при инцидент на пътя между Любимец и Свиленград. Той се е завъртял на платното и е катастрофирал.

Двама са в болница след катастрофа до Неделния пазар в Димитровград

Порше и Мазда катастрофираха на Кърджалийска и причиниха задръствания

Лека кола се удари в тир на магистрала „Марица“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button