Регион

Задържаха дрогиран на пътя, в дома му откриха 4 вида наркотици

Четири вида наркотици са открили полицаи в дома на 57-годишен жител на село Винево, община Минерални бани, след като го спрели на пътя и се оказал дрогиран, съобщават от МВР.

Мъжът е спрян за проверка на пътя между кърджалийските села Комунига и Черноочене. При обиск в портфейла му е намерено пликче с кокаин. Той бил тестван и за употреба на наркотици, а тестът отчел положителен резултат за кокаин.

Последвало претърсване на дома на мъжа във Винево. Там полицаите открили два полиетиленови плика с около 70 грама амфетамин, 19 бучки от същия наркотик, полиетиленов плик и хартиена свивка с кокаин, около 20 грама марихуана, 4 растения от рода на конопа и 183 хапчета метаамфетамин.

Наркотичните вещества са иззети, а притежателят им е бил задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на високорискови наркотици и бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на дрога, уточняват от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Gopeto
Gopeto
16.08.2021 20:36 20:36

Gopeto

Радио
Радио
18.08.2021 19:29 19:29

Боклукк мръсен.

Ице
Ице
21.08.2021 7:59 7:59

Скоро време ще гълташ,плувката

Back to top button