Хасково

Учениците от езиковата събраха 600 лева за Ирина

Декорът150 билета по 4 лева за Хелоуин партито са продали само за ден учениците от хасковската езикова гимназия. Засега възпитаниците на елитното школо разполагат с 500 билета. Надяват се пропуските за партито да се окажат недостатъчни и да се наложи да печатат нови.

На 100% събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Ирина Мишонова„, бяха категорични организаторите като допълниха, че разходите по Хелоуин партито се поемат от спонсори.

Днес в езиковата гимназия течеше трескава подготовка. Във физкултурния салон на гимназията водещите на партито правеха първата си репетиция. Учениците усърдно работеха по декора.

ДекорътАкцентът ще бъде поставен върху черно платно с дължина 11,60 метро и ширина 6 метра. То ще бъде закачено на стената във физкултурния салон на гимназията. Ще представлява гробище с триизмерно изображение на дух, изработен от найлон.

Междувременно организаторите са изработили над 250 прилепчета, 250 малки тикви и 200 духчета, с които утре ще украсят школото. По традиция учителската стая ще бъде на „Вси светии“. Партито за Хелоуин е насрочено за 4 ноември, припомниха организатори. Тогава на сцената на площад „Свобода“ ще отвори врати благотворителен базар. Освен саморъчно изработени тиквени фенери, учениците ще продават и картини, рисувани от възпитаници на гимназията.

Изработването на украсата Водещите репетират

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button