Хасково

Ученици почистиха двора на Паскалевата къща

ПочистванетоЕдинадесетокласници от специалност „Екскурзоводство“ на Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ почистиха двора на Паскалевата къща, съобщиха от училището. Поводът е наближаващият патронен празник на гимназията.

Една от проявите за Паскалевите дни, насрочени за следващата седмица, е посещение на Паскалевата къща от деветите класове, а за живота на патрона на училището ще разкажат единадесетокласниците от специалност „Екскурзоводство“. Децата посетили предварително къщата и видели, че дворът е много запуснат. „Сами решиха, че трябва да се направи почистване“, разказаха учителите на единадесетокласниците. Така след часовете младите екскурзоводи осъществили инициативата си

През всички учебни дни на следващата седмица в училището са предвидени различни прояви по повод патронния празник – 7-ми ноември. Сред тях са парад на сервитьора, състезание по микроикономика, прожекция на филм за Александър Паскалев, изложба на хлебни и сладкарски изделия.

Ентусиастите Почистването

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button