Външни публикации

Мъжки тениски с яка – синоним на стил

През последните няколко години все повече мъже се интересуват от мода, а тя сама по себе си е дефиниция за креативност  и автентичност.

Да имаш възможността да изразяваш себе си по най-добрия възможен начин, благодарение на дрехите, които носиш е изключителен подарък за въображението на всеки човек. Ние от “AVIV Мъжки дрехи“ много държим на нашите клиенти и  най-вече на харизмата и собствения почерк, който всеки един от тях притежава. Да бъдем максимално полезни за нас е приоритет.

На базата на всички ресурси и избор, който се предлага на пазара, човек понякога може да се загуби.

Именно поради тази причина днес  сме решили да Ви предложим няколко лесни стъпки и съвети как да изглеждате стилно и елегантно.

Съвет 1: Първо и най-важно от цялостната визия на един мъж са обувките. Те са забележителният детайл , който прави визията завършена, затова Ви съветваме да ги поддържате чисти и спретнати, разбира се съчетани добре с облеклото Ви.

Съвет 2: Бъдете креативни! Може да сте облечени изцяло в един цвят, но ако часовника  или  пък екстравагантното Ви сако изпъкват, автоматично облеклото Ви придобива стил.

Съвет 3: Излъчването! Повярвайте, дрехите притежават енергия. Една дреха трябва да Ви носи щастие и удоволствие, когато я носите. По този начин и Вие самите ще се чувствате много по-самоуверени, а и така шанса да съберете всички дамски погледи е повече от голям.

Тениски с яка

Имайки предвид съветите, които споменахме по-горе, сега ще насочим представителите на силния пол към дреха, която в 99 процента от случаите е синоним на стил, а именно – мъжка тениска с яка.  Няма как да се отрече колко сексапилно, стилно и елегантно изглежда мъж, облечен с тениска с яка.

Тениските с яка са алтернативния вариант на ризата, могат да се съчетаят много добре с почти всичко и се подходящи за безброй много поводи. Смело заставаме зад думите, че всеки мъж трябва да има поне една тениска с яка в гардероба си.  И за да Ви бъдем максимално полезни ще Ви дадем 3 идеи как може да бъде съчетана тениска с яка.

Визия 1: Бяла тениска с яка с акцент на яката и ръкавите. Класическото бяло, абсолютен фаворит, защото се съчетава с  всичко, а от друга страна акцента по яката и ръкавите може да бъде комбиниран с обувките или някой аксесоар.

Визия 2: Цветната тениска с яка е за всички мъже, които не се страхуват да експериментират. Цветната тениска с яка съчетана с тъмен стилен костюм и подходящ часовник е топ визия.

Визия 3: Тениската с яка с различни цветни мотиви и щампи е за тези мъже,  които обичат цветните и колоритни дрехи. Разбира се, такива тениски с яка също могат чудесно да се съчетават, въпрос на вкус и въображение.

Думата мода, преведена от латински  език означава – маниер, ритъм, начин на изразяване според вкуса. Каквото и да носите, носете го със самочувствие, кеф и усмивка.

И все пак, облечени с тениска с яка от “AVIV Мъжки дрехи” със сигурност ще бъдете най-заглежданият мъж.

Back to top button