Регион

Три коли се удариха на входа на Върбица, няма пострадали

Смачканият фолксвагенТройна катастрофа стана привечер на главен път Е-80 на входа на село Върбица от към Пловдив. За щастие при инцидента пострадали няма, но автомобилите са със смачкани ламарини.

Катастрофата станала когато опел набил спирачки. Шофьорът разказа, че му се сторило, че на пътя има животно. Заради мокрия път, слабата видимост и най-вече малката дистанция в първата кола се ударил втори опел. В него пък „спрял“ фолксваген. Най-смачкан на пръв поглед бе третият автомобил.

Движението по международния път не бе затруднено. Автомобилите бяха изтеглени встрани от шосето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
римски корсаков
римски корсаков
28.10.2010 21:40 21:40

вината на първата кола няма да коментираме тя е ясна ,Можеше ли втората и третата кола да оцелеят без да се ударят,,,,,,,,,можеше -ако бяха спазвали ПРАВИЛНИКА тоест да се движат с безопаста скорост и на безопастна дистанция,Да но те са бързали да ,,,,,,,,,,,,,,и сега хайде в някоя бръснарница- извинете -сервис да ги обръснат бес сапун

Back to top button