Регион

Симеоновград засега няма да протестира срещу дупките

Дупки, илюстрацияПротестът срещу дупките на пътя Симеоновград – Гълъбово се отлага. Получихме уверение, че започва ремонт, заяви пред Haskovo.info председателят на инициативния комитет Антон Петров. Според него работата трябвало да започне още вчера, но се забавила заради дъжда.

Все пак готовността за гражданско недоволство остава и ако до сряда не е направено нещо конкретно, ще блокираме шосето, закани се Петров.

Жители на Симеоновград се заканиха, че ще блокират пътя преди две седмици. Тогава те връчиха подписка на депутата Емилия Масларова, която се ангажира да разговаря с министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.10.2010 19:08 19:08

tva ako pat az sam tramvai

Анонимен
Анонимен
30.10.2010 11:37 11:37

Показаното на снимката е път в сравнително добро състояние.

uuu
uuu
30.10.2010 14:53 14:53

Абе оправете най-после този път -да се види, че има държава. А може би го пазят за рекордите на Гинес – да се види, че българите са най-големите мазохисти

Back to top button