Хасково

Депутати и областен издействаха 600 000 лева повече за пътища

ПътСредствата за подготовка на пътищата в област Хасково за зимния сезон, осигурени от Агенция „Пътна инфраструктура“, са в размер на 1 500 000 лева. Новината днес е била съобщена в Областно пътно управление от губернатора Румен Данев

Преди две седмици шефът на Пътното Живко Боговски информира, че парите са с 600 000 по-малко. Увеличението идва след среща на депутатите от ГЕРБ – Хасково и областния управител с ръководството на агенция „Пътна инфраструктура“. На нея е било акцентирано, че регионът е на едно от първите места в страната по дължина на пътната мрежа.

Средствата ще се използват за изкърпване на републиканската пътна мрежа, подмяна на маркировката, подрязване на храсти и дървета и аварийни ремонти, като например възстановяване на свлачището Свиленград – Маточина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
p.p.
p.p.
30.10.2010 11:15 11:15

Bravo na Ivan Petrov

Back to top button