Регион

Румен Радев в Тополовград: Трябва да помислим за хората в малките населени места – ВИДЕО

„Ако искаме да работим за България трябва да помислим за тези хора в малките населени места“, каза президентът Румен Радев при посещението си в Тополовград.

Държавният глава първо се срещна с хората на площада, а след това разговаря с кмета Божин Божинов. Президентът каза пред медиите, че това което се случва сега е дискриминация, защото има драстични регионални дисбаланси в страната – големите центрове получават средства, а в малките населени места инвестициите са нулеви.

Румен Радев„Времето за декларации от страна на политическите партии изтече. Хората искат ясно поета отговорност“, коментира актуалната политическа ситуация Радев. Той призова за актуализация на бюджета, което да осигури средства за укрепване на здравната система, помощ за бизнеса и охрана на държавната граница.

По думите на Радев пред страната ни има множество предизвикателства. „Трябва да се вземат много стратегически решения, а те трябва да се вземат от парламента. Има два сценария – ако има актуализиран бюджет и ако няма такъв. Ако няма актуален бюджет – не искам да коментирам“.

Президентът допълни, че очаква от партиите да му представят решение за стабилно правителство, като посочи, че всички опции са възможни за третия мандат. Радев подчерта, че без компромис няма да се получи и припомни, че срокът за връчването на третия мандат изтича в петък.

Румен Радев

6 коментара

  1. Мунчо, зелен чорап давай си оставката. Видя се, че за нищо не ставаш, нещастник. Само разедини народа. Импийпмънт за теб и червените боклуци. Каквото посееш това ще жънеш.

      1. Малоумен е на майка ти сина, боклук нещастен. Ходи лижи г..за на Муньо. Зимата ще му ядеш к..а на фатмака…

  2. Държавен бюджет се прави веднъж в годината, а не колкото пъти ти скимне, слабоумен фатмака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button