Хасково

Николай и Павлина от „Гранд“ танцуват в турския „Денсингс старс“

Палвина и Николай с новите си партньориТреньорите на клуб „Гранд“ Павлина Вълчева и Николай Манолов излизат тази вечер в първия концерт от турския вариант на шоуто „Денсингс старс“. Николай ще партнира в шоуто на Мис Свят 2002 Азра Акин, а Павлина- на турския Еминем Рага Октай

Общо 14 двойки ще вземат участие в шоуто. В първия концерт жените звезди ще танцуват английски валс, а мъжете ча-ча-ча. Павлина и Николай са единствената танцова двойка от България, поканена за участие в турското шоу. Останалите танцьори, които напътстват турските звезди в танцовото изкуство, са от Германия, Австрия, Естония, Украйна и Турция.

След първия концерт елиминации няма да има, разказа пред Haskovo.info Николай Манолов. Резултатите от него ще бъдат обединени с втория, когато ще бъдат представени танците танго и румба. Тогава на база зрителски вот и оценки на журито ще отпадне първата двойка. Засега продуцентите се придържат към строгия регламент на спортните танци, на по-късен етап се обмисля и включване евентуално на турски народни танци или бели денс, разказа още Николай. Той сподели, че неговата партньорка Мис Свят 2002 е много земна, дисциплинирана и трудолюбива. Според него, ако тя е така упорита в тренировките, има реален шанс да бъде финалистка.

Шоуто ще продължи до месец януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лули
лули
03.11.2010 13:11 13:11

гледах шоуто по турската телевизия шоу тв николайе с реални шансове да я изведе на финала тя е много елегантна изглежда фантастично валса го направиха отлично има шансове за първо място задачата на павлина е супер трудна момчето се справя много объркано материала го затруднява като цяло павлинаще бъде много затруднена да се справи със ситоацията

vania
vania
29.12.2010 13:41 13:41

Започнох да гледам това шоу от първия ден.Много ми харесва и смятам да го изгледам до край.Няма нищо общо с нашите скучни предавания.Най много ми допадна танците на Ники Манолов и Азра Акън.Винаги когато ги гледам се вълнувам на успеха им.Ще бъда много горда ако те спечелят ,защото те са моите фаворити.

Back to top button