Хасково

Един акт и 8 предписания за неспазване на противоепидемичните мерки в Хасковско

Един акт е съставен и са връчени 8 предписания за неспазване на противоепидемичните мерки в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

558 проверки са извършени в периода от 16 до 20 август. Те са в изпълнение на съвместна заповед на министерствата на здравеопазването, вътрешните работи и земеделието във връзка с нарастване на заболяемостта. Акцент в проверките са носенето на маски на закрито, включително в обществения транспорт.

Проверени са 39 завадения за обществено хранене, търговски обекти – 284, нощни заведения – 8, обекти с обществено предназначение – 114, бензиностанции, администрации и предприятия – 94, лечебни заведения и аптеки – 19.

Извършени са 46 проверки от общинските администрации в Ивайловград, Тополовград, Симеоновград и Хасково. 75 от всички проверки са съвместни между РЗИ, полицията и Агенцията по храните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
*
*
23.08.2021 17:59 17:59

Панаирите пак започнаха.

Ала бала
Ала бала
26.08.2021 13:50 13:50

Хайде вече сменете тая снимка, че ни втръсна.

Back to top button