Хасково

Хасково посреща Деня на будителите с два големи концерта

Читалище С тържествен концерт – спектакъл „Слава вам будители народни“ читалище „Заря“ ще отбележи 1 ноември. В проявата участие ще вземат хор „Родна песен“, музикалната школа към читалището, Формация по спортни танци „Хасково“, балетна формация „Рона“, вокална група „Аврора“, група „Нежни думи“ и ансамбъл „Златна Тракия“.
Началото на концерт – спектакъла е 18:00 часа.

По същото време в читалище „Никола Вапцаров“ в кв. „Овчарски“ ще се състои рецитал по повод Деня на Будителите. 

Празник в ТракиецВ 18:00 часа клуб „Български ритми“ ще даде старт на новия си творчески сезон с голям концерт в Младежки център – Хасково по повод 1 ноември. В него участие ще вземат народният оркестър към община Хасково, ученици от СОУ „Васил Левски“- Димитровград, дуо „Универсал“- Верка и Димитър Димитрови. Специални гости ще са световноизвестният квартет „Българка джуниър„, в който пеят Елена Беделева, Тонка Колева, Фанка Койнарова и Христина Анастасова.

В навечерието на Деня на народните будители в Тракиец се проведе голямо общоселско тържество, организирано от местното читалище. Гост на събитието бе танцов ансамбъл „Южняче“ с ръководител Васко Димов. Програмата на гостите завърши с голямо хоро.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виолета Тодорова
Виолета Тодорова
01.11.2010 11:11 11:11

Здравей скъпи учителю,
Отдавна исках да ти пиша, но все отлагах или не намирах време. Аз съм родител, средно статистически гражданин на РБългария. Редовно плащам данъците си и все още следя централните новини и гласувам на изборите.
Скъпи учителю, имам две деца. Животът ми е напрегнат, динамичен и изпепеляващ, но действащ. Не се притеснявам да ми е трудно, но се страхувам от безразличието. Децата ми са всеки ден с теб! Знай, че не ми е все едно кой си, какъв си, на какво и как ще ги учиш!
Не се отказвай, учителю, вярвам в теб! Подкрепям те, но бъди истински!

Back to top button