Хасково

Производители: Цената на хляба ще се вдига още

ХлябТенденцията е към повишаване цената хляба, каза пред Haskovo.info председателят на Асоциацията на хлебопроизводителите в Хасково Янчо Вутов.

Причината е, че суровините пристигат при нас с всяка следващата доставка на по-високи цени, обясни Вутов. По думите му последното закупено от него брашно е било на цена 720 лв. за тон, но очакванията са да удари 800 лв.

„Засега задържаме цените, опитваме се да компенсираме по някакъв начин, но възможностите се изчерпват“, заяви Вутов. Той не можа да уточни точно кога вдигането на цената на хляба в Хасково ще е факт. По думите му това може да стане и след седмица, може и след две. Според Вутов евентуалното повишаване на цената на насъщния ще е с между 10 и 20 стотинки, в зависимост от това до каква цена е стигнало брашното.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.11.2010 19:58 19:58

alo

гражданин
гражданин
01.11.2010 21:18 21:18

и там ли имаме вече герб аджия?ще ни убият от ГЛАД!!!

Back to top button