Хасково

Офис Хасково на НАП събра още 11,6 милиона лева през октомври

ПариОфис Хасково на НАП събра още 11 659 738 лева приходи за бюджета през месец октомври. Общата сума данъци и осигуровки, внесени в хасковска област за първите десет месеца на 2010-та е почти 110 милиона лева, с което Офисът е изпълнил 74% от годишния си план. Очакванията са до края на годината да бъдат събрани още 28 милиона лева приходи в областта.

Фирми от шивашката промишленост, работещи на ишлеме, транспортни фирми, производители на машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост и такива, развиващи търговия са най-големите вносители на данъци в региона, показва анализ на експертите в хасковския Офис на НАП. Най-много осигуровки пък постъпват от бюджетните предприятия.

В сравнение с миналата година, събраните данъци и осигуровки в региона от НАП са само с 3-4% по-малко. Причините за това са затрудненията в икономиката, намалените работни заплати, както и частичното или напълно освобождаване на наети служители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button