Хасково

Бой и стрелба след скандал в центъра на Хасково

За екшън след обяд в центъра на Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info. Скандалът е избухнал на улица „Стефан Караджа“ в бръснарница до входа на военния стол.

Свидетели разказаха пред Haskovo.info, че са видели група хора да влиза в бръснарницата, където започнало меле. Чула се и стрелба. После участници в боя излезли пред бръснарницата и счупили стъкло на бял Мерцедес с дървен прът. Според очевидците боят бил заради жена, която била в бръснарницата.

Бой

На място пристигнали два полицейски автомобила. Униформените отвели участниците в мелето в полицейското управление. Пред сградата беше и Мерцедесът със счупеното стъкло.

Бой

От пресцентъра на полицията съобщиха за Haskovo.info, че според първите сигнали мъж е бил ударен с юмруци, а след това той извадил законен газов пистолет и стрелял. При стрелбата няма пострадали.

Бой

ИЗПРАТИ НОВИНА

8 коментара

  1. Минавал съм от там,цигани са бръснарите
    Трябва да не им разрешават на тези индивиди освен в Република да отварят бръснарници

    1. На теб трябва да ти забранят да мислиш, защото не ти се отдава. По твоята омразна логика, всички от Република, трябва да си извозване кофите за смет само в квартала си. Твоите мизерии, кой ще ги изхвърли чакал.

  2. Е кво като са цигани , по-добре да работят хората от колкото да крадат , ние се чудим как да ги изкараме от гетото , ти сега обратно ще ги връщаш…. по добре в Германия да идат от колкото пак в мизерията.

    1. Те не са цигани а Турци така че не са прави че си нещо повече като чели си сред топ 10 в 4 позиция за най развиваща се държава и България не гето барабер с Ганьовците такаче вземи кажи на твоите събратя Българи в парламента по-малко да кръдат че са минали одавна циганите по краждба и по сума пак дане говорим как Лъжат то фразата излезна от тях да лъжеш като дърт циганин ама те и тях са минали на светлини години

  3. Патаклама със стрелба .Браво. Развиваме се. Сега прът и пистолет , утре греда и автомат . За вдруги ден … квот такоа .

  4. Там са мангали, редовноима по две, три чавета пред входа, още няколко отзад, до стълбите, женски, мъжки.. . Нещо не са се разбрали за прическата, или за момичето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button