Любопитно

Зрелищно мото шоу и каскади в Димитровград

Зрелищно „Stunt show“ и каскади събра стотици димитровградчани на булевард „Димитър Благоев“.

Мотористи от региона и страната се събраха за празника на Димитровград и направиха почетна обиколка на града. След това най-големите майстори показа акробатично управление на пистов мотор, мотор с кош и АТВ. Това стана в отсеечката между спортна зала „Младост“ и водната кула.

Мотори

Публиката аплодира изключително трудни изпълнение и поддържане на сложен баланс на една гума при моторите и на две при АТВ-то. Имаше и традиционното „палене“ на гуми.

Домакините от мото клуб „Викингите“ коментираха, че подобни акробатични изпълнения изискват дългогодишна подготовка. Някои от каскадьорите са имали и международни участия. Моторите също са преработени, главно за да бъдат по-леки.

Сборният пункт за мотористите е басейн „Химик“. Там през деня имаше водни игри, а вечерта е рок концертът с участието на хасковската група „White Walkers“ и софийската „Sheky“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button