Хасково

Застрахователният посредник: Извиняваме се, ще проверим

Случаят с хасковлията Здравко Колев е в процес на детайлно изясняване, съобщиха днес от застрахователният посредник „Файненшъл сървисис“. Вчера пред Haskovo.info Колев разказа, че сключената и платена полица за „Гражданска отговорност“ се оказала невалидна.

Той използвал услугите на посредника „Файненшъл сървисис“ през април като сключил застраховката на изплащане. Платил втората вноска през юли и когато станало време за третата, посетил друга фирма. Тогава разбрал, че „Български имоти“ са анулирали полицата му, тъй като при тях не било постъпило второто плащане. От застрахователната компания вчера коментираха, че това не е единственият подобен случай.

От „Файненшъл сървисис“ днес изпратиха писмо до Haskovo.info, в което се извиняват на Здравко Колев за получилото се недоразумение. Според тях „въвеждането на електронно издавани полици ще елиминира възможността за такъв тип грешки, каквато се е получила с посочения в статията клиент“.

Пълният текст на писмото:


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gotin
gotin
03.11.2010 6:12 6:12

Na 1 i 2 noemvri, kogato se praznuvashe denia na buditelite, stanahme svideteli kolko zlobni, licemerni, ogranicheni i neobrazovani sme. Hliab i zrelishta … i drugoto e prah v ochite, niama kapka uvazhenie kam intituciite!
I shte se izviniavat na Zdravko Kolev, che si e karal kolata bez Grazhdanska otgovornost?! Dobre, che ne e popadnal na policaj, ili ne e sgazil chovek, ili ne e blasnal geep. Togava koj shteshe da mu pokrie vinata?! Neka pak se dopita do svoia priatel … ili toj otnovo shte go podvede?!

Анонимен
Анонимен
03.11.2010 8:18 8:18

Ami tazi „tehni4eska gre6ka“ po 4ia vina e?
Ako be6e stanalo ptp koi 6te6e da pokrie 6tetite?
koi 6te6e da bade vinoven -Zdravko Kolev ili firmata posrednik s „tehni4eskata gre6ka““?
Mai sme sviknali da ni precakvat postoianno ,a pak nie da si traem!!!
Tia „GOLIAMATA FIRMA S GOLEMITE PRIHODI“ mai nikoga niama da e vinovna!

аршин малалан
аршин малалан
03.11.2010 15:08 15:08

вината си е в здравко вграда има толкова много представитества а той като шаран лапнал въдицата,ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ МОМЧЕТА ДЪРЖАВАТА Е ПРЕПЪЛНЕНА С ХИТРЕЦИ

запознат
запознат
03.11.2010 18:08 18:08

г-н Колев може ли да каже как така този негов приятел е влезнал в системата на застрахователната компания и е видял че полицата е прекратена.Там неможе да има достъп до информация всеки ползващ интернет. Нали там са нашите лични данни? Ако всеки си влиза както му е кеф за каква тайна на личните данни говорим? Нека г-нКолев се замисли дали не е маша в чужди ръце!!! И защо той си внася втората вноска на края на 15 дневния срок ден преди да му прекратят полицата?Защо не е отишъл в самата компания а е отишъл при така нареченият приятел!!! Ако някой може да му даде точна информация не са приятелите а професионалистите от застрахователната компания “ Български имоти“ !!!
Защо е тръгнал веднага по медиите някой може ли да отговори???

Г-Н КОЛЕВ
Г-Н КОЛЕВ
03.11.2010 20:52 20:52

Г-Н ЗАПОЗНАТ явно не можете правилно да АСИМИЛИРАТЕ прочетеното в публикацията на ХАСКОВО ИНФО . ТОЗИ мой приател не е влезнал в системата на эастрахователна компания а просто е влезнал САЙТА НА КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР кьдето само изписвате рег ном на МПС исе вижда каква застраховка имате и до кога е валидна . Там няма никакви лични данни и е достьпен за всеки ползуващ ИНТЕРНЕТ. В този саит всеки може да влиза за “ КЕФ“ и да има достьп до информация ЗАЩОТО ТАМ НЯМА ЛИЧНИ ДАННИ . Втората вноска по полицата е внесена в законоостановения срок от договора на полицата. Г-Н КОЛЕВ НЕ ОТРИЧА ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ А ТОЧНО ОБРАТНОТО ЧЕ СА “ МНОГО МНОГО ГОЛЕМИ МОШ……… ПРОФЕСИОНАЛИСТИ““ ЗАТОВА Г-Н КОЛЕВ Е ТРЬГНАЛ ПО МЕДИИТЕ И НЕ САМО ПО ТЯХ ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ЩЕ ИМА КОЙ ДА МУ ОТГОВОРИ.

Г-Н КОЛЕВ
Г-Н КОЛЕВ
03.11.2010 21:10 21:10

САЙТА ЗА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАЛИДНОСТ НА ПОЛИЦАТА „ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ„ Е http://www4.fsc.bg/insn/ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЬЛГАРИЯ ТЬРСЕТЕ СИ ПРАВАТА . ПЬЛНО Е С МОШЕНИЦИ ОКОЛО ВАС. БЬДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ. ………………..

запознат
запознат
04.11.2010 7:46 7:46

Защо вие не отидохте до офиса на самата компания а до свой приятел???
Аз имах същият проблем но с друг посредник и в друга компания но когато отидох в офиса на компанията се обадиха в софийския централен офис и се оказа че просто третата ми вноска не е отразена в сайта на комисията за финанасов надзор, но полицата ми е валидна ,дори имах ПТП след това при което аз бях виновен и посрадалата госпожа си получи обезщетението. Това е пътят г-н Колев не чрез шум в медиите и оплюване на която и да била компания.Мисля че вие не усещате как този ваш така наречен приятел ви използва за собствена изгода!!! А в крайна сметка щом сте решили да поплюете по компаниите то си е ваша работа но доста сте объркал пътя за това!

vesi
vesi
04.11.2010 8:47 8:47

za6to vse dopusnatite gre6ki s v polza na golemite firmi za6to ne se polu4ava takava gre6ka 4e te da sa o6teteni naprimer da otbelejat edna vnoska pove4e idi i vyarvay 4e e bilo tehni4eska gre6ka

Back to top button