Любопитно

Каскадьор и участник във „Фермата“ играха с децата в Димитровград

Детски спортен празник „Спарта геймс“ се проведе преди обяд в центъра на Димитровград.

Забавлението за малчуганите, посветено на празника на града, беше по централната алея и на площад „България“. Организаторите бяха обособили 4 арени за игра, които бяха за по-малки и по-големи деца. Преминаване по трасе с гуми с пръчка, събиране на топчета, минаване на трасе под въже, целене на кофички и пренасяне на вода с кобилица, рязане с трион, провиране през гума, баланс на въже с гума, целене с рингове по мишена и още игри забавляваха децата. За най-малките имаше специален кът за снимки и забавления с цветни гирлянди.

„Спарта Геймс“ е създадена преди година по идея на трима ентусиасти, които провеждат спортни събития с игри, които се доближават до познатите телевизионни формати „Игри на волята“ и „Фермата“. В екипа са Алек Манолов, който е участник в третия сезон на тв формата „Фермата“, професионален футболист, Росен Кинчев – финансов анализатор, функционален и кондиционен треньор, състезател по граплинг и кик бокс, Жоро Цанов пък дълги години е част от специализирания отряд за борба с тероризма, а сега е каскадьор и актьор в киното.

Стендъп комедия, лятно кино и детски игри в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button