Хасково

Набират желаещи за преброяването на населението през 2011

Наско НаневНа 10 ноември стартира кампанията по набирането на преброители и контрольори за преброяването на населението и жилищния фонд догодина, съобщи за Haskovo.info началникът на Териториалното статистическо бюро Наско Нанев.

Кандидатите трябва да имат поне средно образование. Тези, които притежават диплом за висше, ще се ползват с предимство, уточни Нанев.

Той допълни, че преброители и контрольори не могат да бъдат данъчни и финансови инспектори, полицаи, съдебни изпълнители, военнослужещи.

По време на преброяването догодина се очаква в областта да бъдат ангажирани около 1400 преброители, които ще подпишат декларация, че няма да разпространяват получената лична информация. Ако нарушат това изискване, анкетьорите ги грози глоба от 500 лева. Гражданите, които откажат да бъдат преброени, ще бъдат глобени с 60 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аршин малалан
аршин малалан
03.11.2010 15:00 15:00

тоя младеж не е ли за пенсия или както димо маринов ще работи до библейска възраст

Back to top button