Хасково

Състезатели по аеробика стегнаха куфари за Виена

Мега спорт12 състезатели от хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“ заминаха днес за Виена. Австрийската столица ще е домакин на 11-тия открит Международен турнир по аеробна гимнастика, който стартира в петък.

В тридневната надпревара ще участват над 200 състезатели от 13 държави, сред които Германия, Италия, Унгария, Сърбия, Великобритания и Русия. 

В последното си състезание за годината възпитаниците на „Мега спорт“ ще представят 15 съчетания в три възрастови групи – 8-9, 10-11, 12-14 годишни.

Виолена За призово класиране във Виена ще се борят и 13 състезатели от конкурентния хасковски клуб по аеробика „Виолена“. Това е единственият клуб от България, който има представители във всички възрастови категории: индивидуално жени, индивидуално мъже, смесени двойки, тройки  и групи.

Състезателите „Виолена“ ще участват с 15 съчетания и също се надяват да намерят място сред най-добрите в австрийската столица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button