Хасково

Задръствания на централен булевард в Хасково заради асфалтиране

Задръствания се образуват през целия ден по централния булевард „Раковски“ в Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Преминаването от кръстовището с ул. „Дунав“ до кръстовището с бул. „Съединение“ днес отнема между 10 и 20 минути.

ЗадръстванеПричината за задръстванията са ремонтни дейности в платното в посока центъра на града. Точно преди светофарите на кръстовището с бул. „Съединение“ ВиК възстановява настилката след авария. По булеварда след кръстовището пък се асфалтира след полагането на новия водопровод в района.

ЗадръстванеВсъщност проблемът се получава от това, че светофарът на кръстовището дава път на движещите се в различните посоки по различно време, но тъй като реално всички те са в едно платно реално няма как да тръгнат в различни посоки, обясняват шофьори, изпитали ситуацията на гърба си. Те свидетелстват, че част от автомобилите се принуждават да минават на червено, за да разтоварят трафика.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
x_X
x_X
30.08.2021 17:34 17:34

Няма пари за регулировчици.

И да намерят пари, има вероятност някой от тях да се прости с живота, докато опитва да регулира движението.

По-добре задръствания..

Работа работа и ред в хаоса
Работа работа и ред в хаоса
31.08.2021 8:38 8:38

Фирмата „здраво работи“, особено ясно се вижда на снимка 3. 4 от 4 с ръцете на кръста или подпрени. Не се ядосвайте граждани!

Анонимен
Анонимен
31.08.2021 10:03 10:03

Тези задръствания са за пореден път.Защо не се правят в почивните дни или нощно време? На никого ли не дойде на ума да се спре светофара временно-щеше да се облекчи движението значително.

Back to top button