Хасково

Ремонтират счупени съоръжения и оголени кабели в парк след сигнал от живеещите в района

Счупени пързалки и люлки, оголени пирони по скамейките и стърчащи кабели посрещат посетителите на парка на ул. „Гоце Делчев“ в кв. „Македонски“ в Хасково, сигнализират читатели на Haskovo.info.

Проблемите са от много време, а живеещите в района се притесняват, че може да пострадат деца, които играят в парка. На изпратените снимки действително се вижда, че по скамейките липсват дървени части, а пироните стърчат. По част от стълбовете пък има оголени кабели. Има и счупени съоръжения на детската площадка.

Вандали

Сигналът е подаден и в Община Хасково. От там обясниха пред Haskovo.info, че още днес комисия е била на място, за да констатира проблемите и още утре ще бъде разпоредено те да бъдат отстранени. Предстои да бъдат ремонтирани опасните скамейки и детски съоръжения.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button