Хасково

Мъж е със счупени ребра след разтоварване на слънчоглед, шофьорка застигна и блъсна кола

Работник във фирма е пострадал при трудова злополука вчера докато разтоварвал камион със слънчоглед, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал следобед на улица „Банска“. В двора на фирмата 66-годишният мъж разтоварвал слънчогледа и бил съборен от наклонилата се каросерия на камиона при изтичането на продукцията.

Пострадалият е паднал на земята и е със счупени ребра, контузия на бял дроб и прешлени на гръбначния стълб. Настанен е в хасковската болница без опасност за живота.

За случая е уведомена Инспекцията по труда и е образувано досъдебно производство.

59-годишен е пострадал при катастрофа, след като шофьорка настигнала и блъснала колата му. Инцидентът е станал привечер на бул. „България“ в Хасково. 33-годишната жена е карала Волво и ударила движещият се пред нея Опел, с който пътувал пострадалият. Той е прегледан и освободен за домашно лечение, а на шофьорката е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button